Se, hvad jeg kan tilbyde dig

Jeg er uddannet journalist og grafisk designteknolog. Gennem de seneste år har jeg især arbejdet inden for innovation og iværksætteri, både som ansat, freelance og selvstændig. Så om du er ude efter en enkelt artikel, en hel serie, en workshop eller har brug for at sende en freelancer til udlandet, så er det mig, du skal have fat i.

Du kan læse mit CV på LinkedIn.


Jeg tilbyder:

Journalistik:
Udformning af artikler, enkelte og serier
Reportager fra diverse konferencer
Reportage og interviews i diverse byer og lande

Kommunikation:
PR-hjælp til startups – alene og i samarbejde med Kemp & Kjær
Tekstforfatning
Udarbejdelse af blogs
Advertorials

Workshops og oplæg:
PR for startups
Skriveworkshops
Om at være selvstændig journalist
Om at starte selv


Se eksempler på noget af mit tidligere arbejde her:

wakeletPowered by Wakelet

wakelet Powered by Wakelet