Services

Jeg er uddannet journalist og grafisk designteknolog. Gennem de seneste år har jeg fokuseret på innovation og iværksætteri. Jeg har levet iværksætterlivet og skrevet om det, jeg har rejst og lært og været ude og tale med store dele af det nordiske startupøkosystem. Så er du ude efter sparring, en freelancer, en konsulent, en projektleder eller netværksfacilitator i Danmark eller udlandet, så er det mig, du skal have fat i.

Du kan læse mit CV på LinkedIn.


Jeg tilbyder:

Journalistik:
Artikler, enkelte og serier
Redigering
Udformning af magasiner
Skriveworkshops
Oplæg om startup-journalistik
Oplæg om freelancejournalistik og at være sin egen forretning

Kommunikation:
Tekstforfatning
Blogs
Advertorials
Konceptudvikling
Konferencer

Sparring og mentoring:
Bliv digital nomade
Find din niche
Find din passion
Er du gået i stå – vi får dig i gang igen!


Se eksempler på noget af mit tidligere arbejde her:

wakeletPowered by Wakelet

wakelet Powered by Wakelet